Kosten & Vergoedingen

Kosten

Individuele behandelingen
Voor individuele behandelingen wordt een tarief berekend van 75 Euro per behandeling (ca. 45 minuten). De betalingswijze is contant, of per bank, de factuur krijgt u via de mail. (of als dit lastig is, krijgt de factuur direct mee).

Groepshaptonomie
Voor groepstrainingen is het tarief 15 Euro per keer.

Vergoedingen
De meeste (aanvullende) ziektekostenverzekeringen vergoeden geheel of gedeeltelijk de behandelkosten. Om te zien hoe dit in uw geval is kunt u kijken op de website van de Vereniging van Haptotherapeuten (website opent in een nieuw venster): http://www.haptotherapeuten-vvh.nl/

Verder zijn er ook werkgevers die in het kader van verzuimpreventie medewerkers (financieel en qua tijd) in de gelegenheid stellen gebruik te maken van de mogelijkheden die Mieke Havik Haptonomie heeft voor zowel individuen als groepen.

Voor de EMDR behandelingen, is er een speciaal tarief. Het gaat meestal over 3 behandelingen, volgens een speciaal protocol van 1 keer per 14 dagen. Een behandeling duurt ongeveer 1 1/2 uur. Dat komt dan neer op € 140,00 per behandeling. Soms gaat de behandeling sneller, dan past Mieke de kosten aan.